Wie ben ik?

Mijn naam is Jacqueline Plokker en ik ben getrouwd met Cor en heb drie volwassen kinderen met aanhang en we zijn sinds 2019 opa en oma van Catootje en Amerik en in December komt er nog een klein wondertje bij!

Voordat ik de stap zette om zzp’er in de kraamzorg te worden heb ik o.a. gewerkt in een verpleegtehuis als EVV-er, in de thuiszorg o.a. als palliatief begeleidster, als leerling in het Ziekenhuis en bij een groot kraamzorgbureau.

Het vak kraamzorg is voor mij het allerleukste beroep van de wereld. Na een paar jaar voor een organisatie gewerkt te hebben ben ik in 2017 als zelfstandige begonnen en dat is de mooiste stap die ik ooit gezet heb. Mijn hart ligt bij die pasgeboren kleine mensjes en hun mama’s en
papa’s. Het is heerlijk om jonge ouders tools te geven hoe om te gaan met hun kindje. Kindjes groeien, bloeien en ontwikkelen zich door middel van hechting en liefde♥

Jacqueline Plokker

Kennis

Regelmatig volg ik cursussen om mezelf te blijven ontwikkelen en om mijn kennis op peil te houden. Deze cursussen zijn KCKZ geregistreerd
en geaccrediteerd. Om mijn werk te kunnen blijven doen moet ik elke 4 jaar opnieuw herregistreren. Dit kan alleen als ik alle verplichte nascholingen en aanvullende opleidingen heb gevolgd zoals:

  • Borstvoeding
  • Kinder EHBO
  • Baby en kind reanimatie
  • Acute verloskunde met partusassistentie
  • Shaken Baby Syndroom
  • Vroeg signalering

Klaar om aan te melden

voor kraamzorg?

×